Pusťte jaro a barvy domů s Fleysen! Sleva 20% s kódem JARO20, 13.-19.5.!

Je to doma! #2 Fleysen regál mezi zrnky kávy

Fleysen - portrety zakazniku-7-web

Tomáš Laca, špičkový barista a majitel pražírny BeBerry, nainstaloval náš vysoký, štíhlý bestseller #1210 do svého kávového showroomu pro obchodní partnery. Praktický kovový regál ve světle zelené barvě se tak stal úložným prostorem pro zrnka výběrové kávy.

Fleysen - portrety zakazniku-12-web

Chtěli jsme prémiový produkt, na kterém vystavíme naši výběrovou kávu.“

Hlavním impulsem k nákupu byl pro Tomáše podle jeho slov decentní design včetně barvy a fakt, že byl regál navržený a vyrobený v Česku. Abychom zkontrolovali, jak regál funguje v běžném životě, navštívili jsme milovníka kávy přímo v jeho pražském showroomu a položili mu pár doplňujících otázek.

Jak jste Fleysen objevil a proč jste se pro něj rozhodl?

Hledali jsme s partnerkou designové regály do showroomu. Chtěli jsme prémiový produkt, na kterém vystavíme naši výběrovou kávu a příslušenství a padla nám do oka barva tohoto regálu i celkový decentní design.

Hrál u vašeho výběru roli fakt, že má výrobek ekologický certifikát FSC?

Mně se hlavně líbilo, že jde o lokální design menší firmy, která ho sama navrhla a vyrobila – zvlášť když u mnoha značek často ani nevíte, odkud produkt pochází. Ve druhé řadě pak to, že celokovový výrobek dlouho vydrží a můžete ho jednoduše zrecyklovat. 

Přihlížel jste k desetileté záruce a garanci, že minimálně deset let budeme vyrábět prvky, které můžete v regálu případně vyměnit?

To jsem vůbec nevěděl, ale je to skvělá zpráva. Zároveň mám důvěru, že když tady bude tenhle regál deset let vystavený, nic se mu nestane.

Jak se vám regál skládal?

Na to, že jsem ho musel skládat v noci před otvíračkou, to šlo velmi dobře!

Fleysen - portrety zakazniku-10-web

Tomáš Laca je barista, lektor kurzů a Q Grader, neboli hodnotitel káv a degustátor s mezinárodní certifikací. V roce 2021 založil se svou přítelkyní Karin vlastní pražírnu kávy BeBerry.

Tomáš si u nás vybral kovový stojací regál #1210. Zajímá vás, jak vypadá nábytek Fleysen v interiérech dalších zákazníků? Podívejte se na celý seriál Je to doma!