Úspěch na BIG SEE: Skříňka 1311 získává prestižní ocenění

skrinka 1311 big see (2000 x 1501 px)

 

Fleysen: Oslava úspěchu v oblasti designu

S velkou radostí oznamujeme, že naše designová skříňka #1311 obdržela prestižní ocenění BIG SEE Product Design Award 2024. Toto uznání je důkazem naší snahy o propojení elegance s funkčností v oblasti produktového designu.

Úspěch českého designu

Cesta k tomuto úspěchu začala spoluprací s talentovanými designéry Michalem Strachem a Filipem Mirbauerem. Jejich kreativní vize a důraz na detail se staly základem pro vznik skříňky #1311, která zaujala porotu svou minimalistickou elegancí a důmyslným perforovaným designem. Tato kovová skříňka, stojící na štíhlých nohách, představuje harmonii mezi moderním výrazem a praktickou využitelností subtilní konstrukce z kovu.

Ocenění BIG SEE

Ocenění BIG SEE je jedním z významných mezinárodních uznání pro designéry. V minulých letech se mezi oceněnými značkami objevily i další české společnosti. Například v roce 2023 získala česká značka POLSTRIN DESIGN ocenění za kolekci Hide and Seek, kterou navrhli designéři Lexová & Smetana. Tento úspěch podtrhuje rostoucí význam českého designu na světové scéně.

Dalším významným českým úspěchem bylo ocenění pro designérské duo Vrtiška & Žák, kteří v roce 2018 získali BIG SEE Interior Design Award za projekt interiéru v Praze pro klienta U1. Tito designéři také spolupracovali na návrhu naší knihovny, což jen potvrzuje jejich talent a smysl pro detail.

Význam ocenění pro Fleysen

Získání ocenění BIG SEE Product Design Award 2024 pro Sideboard #1311 je pro nás nejen velkou ctí, ale i závazkem pokračovat v inovativním přístupu k designu. Děkujeme všem, kteří nás podporovali na této cestě, a těšíme se na další projekty, které přinesou radost a inspiraci našim zákazníkům. Vaše důvěra je pro nás největší motivací.

 

 

bigsee-1311-oceneni